Rolien Brust

Hallo,

Ik ben Rolien Brust-Miske en ik kom oorspronkelijk uit Zuidlaren waar ik opgegroeid ben, ik wilde al bijna zeggen geboren en getogen, maar ik ben in het ziekenhuis in Groningen geboren. Door een leuke baan in de kinderopvang ben ik verhuisd naar Assen, waar ik mijn eigen flatje huurde en leerde om op eigen benen te staan. Als hobby deed ik spooktochten in Grolloo bij Joytime. Bij de Moeren stonden wij de groepen op te wachten om hun de stuipen op het lijf te jagen.
 
Ondertussen leerde ik Marcel Brust kennen bij Hofsteenge in Grolloo. De vonk sloeg over in het jaar 2000 en in 2001 hebben wij elkaar het ‘ja’ woord gegeven in het gemeentehuis ‘Laarwoud’ in Zuidlaren. Wij gingen wonen in Emmen waar wij 2 van onze 3 kinderen kregen. Ik werkte als gastouder thuis maar ik begon toch het bedrijfsleven buiten ons gezin te missen.
 
Een jaar lang hebben wij gewoond in een vakantiehuisje in Meppen op de ‘Bronzen Emmer’ en ondertussen bouwden wij een huis in Aalden wat een leerzaam project was. In 2005 gingen wij wonen in ons nieuw gebouwde huis waar wij onze derde kind kregen. Ik stopte met werken als gastouder en begon mijn eigen bedrijfje in kindercadeautjes. Jammer genoeg moest ik daar mee stoppen want alles wat ik van de beurzen haalde kwam later in landelijke ketens veel goedkoper in de winkels te liggen. Nog steeds had ik een drijfveer om met mensen te willen omgaan en heb mij laten omscholen en zo kwam ik aan het werk in de thuiszorg. Als zzp-er werd ik daarnaast ook ingehuurd om mensen te verzorgen en met name met dementerenden. Dit deed ik via Zorgburo Polman in Echten. Al gauw kreeg ik een vast contract bij Zorginstelling ‘Aleida Kramer’ in Coevorden.
 
In 2013 hebben wij de overstap gemaakt om weer in Emmen te gaan wonen. Dit deden wij om de schoolgaande kinderen en omdat wij het Emmense misten. Helaas kreeg ik voor de derde keer een hernia en na de laatste hernia heb ik restverschijnselen aan overgehouden waardoor het verstandig was om te stoppen in de zorg. Ik ging voor mijn gezin zorgen maar miste enorm het leven buiten het gezin. Een goede vriend van ons heeft mij gestimuleerd om eens te kijken of boekhouden niet een nieuwe uitdaging voor mij kon zijn. Ik heb besloten om een cursus boekhouding te volgen bij Academie Mercuur in Emmen. In Zwolle heb ik mijn examen gedaan en in december 2015 mocht ik mijn diploma boekhouden in ontvangst nemen. In december hebben wij de knoop doorgehakt om samen een bedrijf te beginnen. Dit was voor Marcel een droom en voor mij weer een toekomst.

Ik hoop u graag een keer te ontmoeten als u besloten heeft om klant te worden bij Brust.nl.

Rolien Brust
Brust.nl
Uw accountant & Adviseurs

Minister Kanstraat 54
7811 GR Emmen

E-mail:  info@brust.nl
Tel:       06 - 23 06 41 34
Kvk-nr:  65137078
 
Becon:   665435
Bank:     NL58RABO 0308827902
Btw-nr:   855994757.B01