Onze gezichten

Wij zijn Marcel en Rolien Brust en wonen in het prachtige Emmen.

Marcel Brust

Accountant & Belastingadviseur
Meer over Marcel


Rolien Brust

Officemanager & Administratrice
Meer over Rolien

Emmen is bijzonder mooi, zo hebben wij hier een prachtige dierentuin die medio maart 2016 heropend is. De dierentuin gaat verder onder de naam Wildlands Adventure Zoo.

Emmen is ook trots op haar prachtige tunnel, die de eerste prijs heeft gewonnen in Spanje bij de Lamp Awards. Titia Ex heeft dit mooie kunstwerk van verlichting, waarbij ze zich liet inspireren door onze hunnebedden, ontworpen. De jury was unaniem: Emmen geeft om haar omgeving!

Ook mogen wij genieten van ons mooi overdekte winkelcentrum, de grootste van Noord-Nederland! Hier vind je allerlei winkels en heb je geen last van de grillen  van ons Nederlands weer. Vanuit het overdekte centrum loop je zo het Raadhuisplein op. Hier kun je genieten van activiteiten die er georganiseerd worden. Je kan lekker genieten van de zon terwijl de kinderen met de fonteinen spelen. Voor de skaters is er een mooie baan aangelegd waar ze hun creatieve stunts uithalen. Dit plein ligt voor het nieuwe ATLAS Theater. Echt de moeite waard om eens een kijkje te nemen en genieten van het mooie Emmen.

De Toyisten heben zeer proffesioneel de gasbol en Hotel ten Cate beschilderd. Elke keer als je ervoor langs rijdt geniet je van deze mooie kunstwerken met vrolijke kleuren.

Wij zijn dan ook ontzettend trots op Emmen en dat wij ons bedrijf hier kunnen uitoefenen.

Hoewel we veel vaste klanten in Noord-Nederland hebben (o.a. Emmen, Assen, Hoogeveen, Hardenberg en Coevorden) bedienen we klanten uit geheel Nederland - van Groningen tot Goes !

Brust.nl
Uw accountant & Adviseurs

Minister Kanstraat 54
7811 GR Emmen

E-mail:  info@brust.nl
Tel:       06 - 23 06 41 34
Kvk-nr:  65137078
 
Becon:   665435
Bank:     NL58RABO 0308827902
Btw-nr:   855994757.B01