Marcel Brust 25 jaar in de accountancy

1 september 2017
25 Jaar!
Marcel Brust AA RB is per 1 september 25 jaar werkzaam in de accountancy. Een heugelijke mijlpaal. Een traject waarin hij gegroeid is. Begonnen als assistent in loondienst tot nu als accountant en belastingadviseur in zijn eigen bedrijf. 
Maar je komt niet zomaar zover. Het heeft veel energie gekost, maar ook veel plezier. Hij mocht kijken in de keukens van grote bedrijven en daardoor kwam hij tot de conclusie dat het anders kan in de accountancy. En ja, het is gelukt om anders te zijn en te onderscheiden. Marcel zegt zelf: “eindelijk de vrijheid, die ik wilde maar nergens kreeg”. Maar waarom een klein bedrijf?

Klein maar fijn
Kleine kantoren komen erg in opmars, maar hoe komt dat eigenlijk? Door de crisis zouden ze - naar verwachting - ondermijnd worden, want ze zouden geen groot draagvlak hebben. Maar het tegendeel bleek waar.
Een nieuwe stroom van accountants maakt zijn opmars. Ze hebben zich goed ontwikkeld en nieuwe frisse ideeën en ambities komen op de markt. Ze starten door een ander accountantskantoor over te nemen of starten in een gebouw waar andere (startende) ondernemers zitten. Zo komen de klanten binnen zonder extra reclame te hoeven maken.
Zo is Brust.nl ook gestart. Van een zolderkamer naar een kantoorgebouw. Zo klimmen wij steeds verder in de vlaggenmast, om uiteindelijk de vlag er in te kunnen hangen.

Dichtbij de klant
Door klein te zijn staan wij dichter bij de ondernemer. Dit is de kracht van Brust.nl. Wij weten wat er van A tot Z afspeelt bij de ondernemer. De ondernemer heeft te maken met één accountant als aanspreekpunt i.p.v. meerdere accountants of assistenten. Hierdoor kunnen wij sneller en makkelijker handelen, ook in crisis situaties. Dit wordt ervaren als zeer prettig bij onze klanten.

Cloud
Kleine kantoren kunnen hun bedrijf in het geheel makkelijker geautomatiseerd hebben. Zo kan Brust.nl klanten bedienen van Goes tot aan Groningen. Wij zijn er best trots op dat wij dat kunnen. De Cloud speelt hierbij een belangrijke rol in. Door de Cloud kunnen wij makkelijk op afstand  bij de gegevens van de klanten. Daarbij krijgen ze een digitaal dashboard waarbij ze direct toegang hebben tot hun gegevens en een direct overzicht hoe ze financieel ervoor staan.

Netwerk
Een sterk netwerk om je heen bouwen is een ook belangrijk item om niet te vergeten. In ons netwerk zit veel specialisme.  Wij werken uitsluitend met bedrijven die hetzelfde gedachtegang als hebben en zo kunnen wij een totaal pakket aanbieden bij onze klanten.  Kortom een besparing en dat merken de klanten.

Niks mis mee
Waarom zou je dan nog voor een groot kantoor kiezen? Als je persoonlijk behandeld wilt worden en niet met Jantje, Pietje én Klaasje te maken wilt hebben, dan kan de keuze voor een klein accountantskantoor de juiste zijn. Veel mensen vinden het moeilijk om een overstap te maken. Wij denken dat het juist goed is om een keer te veranderen van accountant. Deze heeft vaak even weer andere inzichten en dat kan zeker (financieel) positief uit pakken. Denk er maar eens over na.

Terug naar het nieuws overzicht

Brust.nl
Uw Accountants & Adviseurs


Emmen
Minister Kanstraat 54
T: 0591 - 23 88 00

Assen
Bij u op locatie.
We kunnen ook een flex vergaderruimte reserveren in Assen.
T: 0592 - 76 34 04

Veendam
Beneden Westerdiep 7-9
T: 0598 - 70 30 30

Postbus 52
9640 AB Veendam

E-mail:  info@brust.nl
Kvk-nr:  65137078
 
Becon:   665435
Btw-nr:   855994757.B01