Informatie voor particulieren en hun aangifte inkomstenbelasting

(Update 29-05-2020)

Het jaar 2020 is voor Brust.nl Uw Accountants & Adviseurs een bijzonder jaar. Dit jaar mogen we een groot aantal particuliere klanten verwelkomen die voorheen hun aangifte lieten verzorgen door SAB Accountants en Adviseurs. Het verzorgen van die aangiften inkomstenbelasting doen wij op een professionele wijze waarbij de voor u de vertrouwde personen Thea Spakman en Danielle Terschegget u ook dit jaar graag van dienst zijn. Wij hebben inmiddels vernomen dat niet al onze klanten het bericht van SAB Accountants en Adviseurs hebben ontvangen van deze overname. Indien dit voor u het geval is: oprechte excuses hiervoor.

Tevens is het jaar 2020 een bijzonder jaar vanwege de Corona-crisis. Wij hebben als team veel extra taken gekregen om zakelijke klanten te ondersteunen in deze moeilijke tijden. Hierdoor is er enige vertraging ontstaan v.w.b. onze werkzaamheden ten aanzien van de aangiften inkomstenbelasting. Hiervoor graag uw begrip.

Zoals ook bij SAB Accountants en Adviseurs het geval was, maken wij bij Brust.nl gebruik van de zogenaamde becon-regeling. Dit houdt in dat voor u de inleverdatum van 1 mei vervallen is en wij de aangiften van al onze klanten mogen spreiden over het jaar. Een geruststelling, ook al blijven wij onze uiterste best doen om de aangiften zo spoedig mogelijk in te dienen.

Toch zijn er een aantal kleine zaken anders. Zo zult u een akkoordverklaring moeten tekenen zodat wij zeker weten dat uw aangifte uw goedvinden heeft.

Ook heeft u brieven van de belastingdienst gekregen met daarin een zogenaamde QR-code. Deze brieven dient u altijd bij ons in te leveren zodat wij optimaal gebruik kunnen maken van digitale gegevensuitwisseling met de belastingdienst. Dit voorkomt eventuele fouten in uw aangifte.

Met vriendelijke groet,

Team Brust.nl
Uw Accountants & Adviseurs
Brust.nl
Uw accountants & Adviseurs


Emmen
Minister Kanstraat 54
T: 0591 - 23 88 00

Assen
Beilerstraat 24
T: 0592 - 76 34 04

Veendam
Beneden Westerdiep 7-9
T: 0598 - 70 30 30

Postbus 52
9640 AB Veendam

E-mail:  info@brust.nl
Kvk-nr:  65137078
 
Becon:   665435
Btw-nr:   855994757.B01
Frauderisicofactoren voor openbaar accountant: